2016/3 szám
2016/3 szám
  • A baromfiágazat exportteljesítménye
  • „Négyszázhúsz felett…”
  • Libagaliba
  • Enzimek a takarmányban
  • Fogyasztói szokások és a baromfihús
2016/2. szám
2016/2. szám

 

  • Jubilál az Integrál
  • Újra ÁTK
  • Malomasszonykerti baromfi
  • Baromfihús hosszú távra
  • Tojáspiaci felmérés készült
  • ElfeLEDtük a hagyományos izzókat

 

2015/4. szám

 

  • A tojás a legtökéletesebb dolog az Univerzumban
  • Takarmányozási kőrkép
  • Baromfihúsok fogyasztói értékelése
  • Visszaszámlálás a Campylobacter gyérítésében

 

2015/3. szám
2015/3. szám

 

  • Fogyasztói és vásárlási szokások
  • Az anatipestifer-betegdégről
  • Tranzit-Kernél jártunk
  • A versenyképesség a tét
  • Baromfitermelés eredményesen 2015 – szimpózium

 

2015/2. szám
2015/2. szám
  • Lúdtojások keltettőségéről
  • Májbetegségek elkülönítő diagnózisa brojlerekben
  • Ha az áfa egységesen csökkenne….
  • Bővülő piacok, javuló eredmények
  • Az Y-Pulyka integráció
2015/1. szám
2015/1. szám

 

  • A világ hústermelése
  • Bátaszéki „sárga” csirke
  • Marad a korona a tojáson
  • Illegális kereskedelem
  • Az ember és/vagy a vadmadarak
  • Virslik és párizsik alkonya

 

2014/4. szám
2014/4. szám

 

  • A tojástermelés jövedelmezősége
  • Keleti nyitás – nagy lehetőség
  • 25 éves a Gallicoop
  • Túl hosszú a libasor

 

2014/3. szám
2014/3. szám
  • Baromfitermékek külpiaca
  • Orosz beviteli tilalom
  • A colibacillosis kártételeiről
  • Brojler keltetőtojás kerestetik
  • Pillanatkép a takarmányozásról
2014/2. szám
2014/2. szám
  • Campylobacter a húsban
  • Naturális hatékonyság a brojlerhízlalásban
  • Az uniós kereskedelmi engedményekről
  • Baromfi a külpiacon
  • Évszakkövető technológia
2014/1. szám
2014/1. szám
  • Újra állatifehérje-liszt?
  • Baromfitelepek higiéniai hiányosságai
  • Telepátadás Bócsán, üzemavató Nyírgelsén
  • Koronás tojás
  • Salmonella mint jelző baktérium