- A baromfiágazat exportteljesítménye
- „Négyszázhúsz felett…”
- Libagaliba
- Enzimek a takarmányban
- Fogyasztói szokások és a baromfihús
2016/3 szám
2016/2. szám
- Jubilál az Integrál
- Újra ÁTK
- Malomasszonykerti baromfi
- Baromfihús hosszú távra
- Tojáspiaci felmérés készült
- ElfeLEDtük a hagyományos izzókat
2015/4. szám
- A tojás a legtökéletesebb dolog az Univerzumban
- Takarmányozási kőrkép
- Baromfihúsok fogyasztói értékelése
- Visszaszámlálás a Campylobacter gyérítésében
2015/3. szám
- Fogyasztói és vásárlási szokások
- Az anatipestifer-betegdégről
- Tranzit-Kernél jártunk
- A versenyképesség a tét
- Baromfitermelés eredményesen 2015 – szimpózium
2015/2. szám
- Lúdtojások keltettőségéről
- Májbetegségek elkülönítő diagnózisa brojlerekben
- Ha az áfa egységesen csökkenne….
- Bővülő piacok, javuló eredmények
- Az Y-Pulyka integráció
2015/1. szám
- A világ hústermelése
- Bátaszéki „sárga” csirke
- Marad a korona a tojáson
- Illegális kereskedelem
- Az ember és/vagy a vadmadarak
- Virslik és párizsik alkonya
2014/4. szám
- A tojástermelés jövedelmezősége
- Keleti nyitás – nagy lehetőség
- 25 éves a Gallicoop
- Túl hosszú a libasor
2014/3. szám
- Baromfitermékek külpiaca
- Orosz beviteli tilalom
- A colibacillosis kártételeiről
- Brojler keltetőtojás kerestetik
- Pillanatkép a takarmányozásról
2014/2. szám
- Campylobacter a húsban
- Naturális hatékonyság a brojlerhízlalásban
- Az uniós kereskedelmi engedményekről
- Baromfi a külpiacon
- Évszakkövető technológia
2014/1. szám
- Újra állatifehérje-liszt?
- Baromfitelepek higiéniai hiányosságai
- Telepátadás Bócsán, üzemavató Nyírgelsén
- Koronás tojás
- Salmonella mint jelző baktérium