- Középpontban a tojástermelés
- Kacsahúspiac
- Mérlegen a baromfiágazat
- A tyúkok már jól vannak..
- Bakteriális enteritis
- Antibiotikum-rezisztencia

2011 4. szám

2011 3. szám
- Baromfi-ágazati helyzetkép
- Újra állati eredetű fehérjeforrások?
- Arccal Távol-Keletnek
- Szalmonellamentesítési eredmények
- Megmaradni libásnak
- Toxinkötők nyomában

2011 2. szám
- Külkereskedelmi helyzetkép
- Áfacsökkentést, minél előbb
- Új agrárkamarai törvény
- A tollszedés szervezése
- A fertőző bronchitisről
- Jó levegőt a baromfinak

2011 1. szám
- Mérlegen a magyar baromfiágazat
- Takarmány körkép
- Volier tartásmód
- Új keltetési technológia víziszárnyasoknál
- Szalmonellamentesítési eredmények

2010 4. szám
- Elszabadult takarmányárak
- Erős mezőgazdaságban erős baromfiszektort
- Lehetnénk akár Brazília
- Szabályháló
- A brojlerek „sprinterek”

2010 3. szám
- Körbetartozások:Kell-e a kormányzati segítség
- Mérlegen az első félév teljesítménye
- Önköltséget számoltunk
- A kokcidiózisról

2010 2. szám
- Világpiaci kilátások
- Stratégia az asztalon
- Állatjóléti kérdések
- GMO-mentes termékek?
- A hőtűrő képesség javítása
- Technológiai újdonságok

2010 1. szám
- Prima Primissima
- Pro- és prebiotikumok használata
- A szalmonellamentesítés sikeréért
- Mennyit ér az itatásos vakcinázás?
- Baromfitermék-exportunk számokban
- Technológiai újdonságok

2009 4. szám
- A termékpálya kilátásai
- Tojóhibridek teljesítményvizsgálata
- Állatjólléti támogatások, eltérő tapasztalatok
- Hogyan állunk a szalmonellamentesítéssel?