- Mérlegen a baromfiágazat
- Korszerű baromfitakarmányozás
- Állategészségügyi helyzetkép
- Európai tojástermelés – Merre?
2019/1 lapszám
2018/4 lapszám
- Precíziós nemesítés: A holnap technológiája?
- Teljesítménymodellek a brojlertakarmányozásban
- Kártevők elleni védekezés
- Antibiotikum – felhasználás Magyarországon
2018/3 lapszám
- Határozott exporttöbblet
- A baromfiágazat első féléve
- Munkaerőgondok
- Járványvédelmi körkérdés
2018/2 lapszám
- Van ok az elégedettségre és optimizmusra?
- Kevesebb fehérje – egészségesebb csirkék
- Rovarliszt a baromfitakarmányban
- Baromfi-egészségügyi diagnosztika
2018/1. lapszám
-
- A baromfiágazat teljesítménye
- Kiszorulhat a ketreces tojás az áruházláncokból?
- A versenyképesség meghatározó tényezői III.
- Szárnyalnak a vitaminárak
- A madarak immunrendszerének működése
- A baromfiágazat teljesítménye
2017/4. lapszám
-
- A baromfiágazat versenyképessége II.
- Modern telepirányítási rendszer
- Biológiai biztonság télen
- Nincs elég állatorvos?
- A baromfiágazat versenyképessége II.
2017/3. lapszám
- A baromfiágazat versenyképessége
- Fipronil – Határok nélkül
- Ketrec vagy volier?
- Madárinfluenza után
- Út és cél a víziszárnyas-tenyésztésben
2017/2. lapszám
- A baromfiágazat elmúlt évi teljesítménye
- Fertőtlenítőszerek a gyakorlatban
- Körkérdés a madárinfluenzáról
- A Mycoplasmósis diagnosztikája
2017/1. szám
- A baromfiágazat elmúlt évi teljesítménye
- Fertőtlenítőszerek a gyakorlatban
- Körkérdés a madárinfluenzáról
- A Mycoplasmósis diagnosztikája
2016/4. szám
- A baromfiágazat teljesítménye
- Egészséges baromfit akarok
- Mit nevezhetünk húsnak?
- A madárinfluenzáról
- Őszi rendezvényözön