2017/4. lapszám
Előszó: Éppen mint a kakas….- Prof. Sütő Zoltán
Gazdaság:
A versenyképesség meghatározó tényezői II. – a piacra jutás feltételei – Dr. Szőllősi László, Molnár Szilvia
Esemény:
Nemzetközi események-összefoglaló – dr. Csorbai Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2017 első háromnegyedévében. – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Pulykaágazat:
Boldog hálaadást – szakmai konferencia – Prof. Dr. Sütő Zoltán
A pulykaágazat kihívásai -szakmai nap Biomin Kft – Orbán András
Esemény:
Partnertalálkozó Döbröntés – Gallus Kft. -Gippert Bea
A Tojás Világnapja – Dr. Kállay Béla
Céghíradó:
30 éves a Farm Tojás – Veszelka András
Esemény:
Aviagen szeminárium Egerszalókon -Gippert Bea
Élelmiszer-biztonság:
A fipronil-botrány tanulságai – Wellmann Tamás
Takarmányozás:
Hogyan támogatható az emésztőkészülék kedvező fejlődése – Dr. Pál László, Dr. Dublecz Károly
Körkép biztató jelekkel – Dr. Kállay Béla
Víziszárnyas:
Új hűtőház Kiskunfélegyházán – Orbán András
Gyakorlati Tapasztalat:
Modern telepirányítási rendszer a Bro-Ker-Bét Kft.-nél – munkatársunktól
Higiénia:
Biológiai biztonság télen -Fábián Imre
Esemény:
Panadditív konferencia – Dr. Gyenis József
Könyvismertető:
Lúdtenyésztők kézikönyve – munkatársunktól
Esemény:
Baromfi Nyári Egyetem Keszthelyen – munkatársunktól
Körkérdés:
Emelni kell az oktatás színvonalát, növelni az ágazatunk vonzerejét – Veszelka András
Évforduló:
Fejest ugrani a függetlenségbe…..Dr. Horváth Papp Imre – Gippert Bea
Kitekintő:
Szakülés és tisztségválasztás. MOÁE Baromfi-Egészségügyi Társaság szakülése
Madárinfuenza-esetek.
Amerikaié a holland cég.
Esemény:
OMÉK 2018 – Dr. Kállay Béla
Agrártörténet:
120 éve hunyt el a magyar baromfitenyésztés úttörője Grubiczy Géza – Zubor Ferenc