- Újabb teher a premixgyártókon
- Kereskedelempolitikai kérdések és álpropagandák
- Baromfiiparunk kilátásai, és lehetőségei
- Különböző zárttéri tojóházi tartásmódok
2024 2. szám
2024 1. szám
- Globális felmelegedés – Bűnbakok
- Reovírusok előfordulása és patogenitása
- A brojlertermelés jövedelmezősége
- A génszerkesztés valóban ugródeszka?
2023 4. szám
- A baromfitenyésztés nem játszik jelentős szerepet a globális felmelegedésben
- A baromfiágazat helyzete a világban és itthon
2023 3. szám
- Globális felmelegedés – Bűnbakok
- Reovírusok előfordulása és patogenitása
- A brojlertermelés jövedelmezősége
- A génszerkesztés valóban ugródeszka?
2023 2. szám
- Takarmányprognózis
- Robotok a tojástermelésben
- Madárinfluenza elleni vakcinázásról
- Nincs biztonságban az európai élelmiszer-biztonság
2022 3. szám
- Baromfiágazatunk teljesítménye
- (Van-e élet) az energia- és a gabonaválságon túl?
- Miért eszünk/együnk húst?
- Járványvédelem: egy helyben topogunk…
2022 2. szám
- A baromfiipar jövője
- Kivitelünk fényes lapjai
- In Ovo takarmányozás
- Antibiotikumok alkalmazásának irányelvei