2021 3. szám
Előszó:
József Attilával szólva:”Érted haragszom nem ellened” – dr. Sütő Zoltán
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2021. évének első féléve – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés a hazai baromfisoknak – dr. Csorbai Attila
Esemény:
Évfordulók a Gallus csoportnál– Gippert Bea
Kitüntetés Dr. Sütő Zoltánnak
Takarmányozás:
Mikotoxinok a baromfitakarmányokban – dr. Gyenis József
Aratás után a takarmányárak nyomása folytatódik – Dr. Kállay Béla
Céghíradó:
UBM 25– Gippert Bea
Tojótyúktartás:
Csőrkoptató használatának tapasztalatai nem ketreces tartásban– dr. Farkas Tamás Péter
Körkérdés:
Az ÁTK-pályázatok korrekciójában reménykedünk – V.A.
Technológia:
Mit is veszek a vásárban fél pénzzel – Kun Zoltán
Higiénia:
A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban- pulykaszektor – Fábián Imre
Víziszárnyas:
Az „End the Cage Age” és a hazai kacsaágazat– Dr. Szász Sándor
Interjú:
Tojássárgájából kivonható hatóanyag a láthatáron. Dr Bajnóczi Pállal beszélgetünk– Veszelka András
Állategészségügy:
FAdV – egy (újra) fenyegető betegség és a kórhatározás lehetőségei – Dr. Povazsán János
Higiénia:
A járványvédelmi felelős képzést indít a NAK – Tóth Andrea
Esemény:
OMÉK 2021– Gippert Bea