2020. 3 szám

2020. 3 szám

Előszó:

Arányok és irányok  – dr. Csorbai Attila

Terméktanács:

A magyar baromfiágazat helyzete 2020 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Gazdaság:

Járványok és piacvesztés a baromfi termékpályán – dr. Szabó Jenő

 Körkérdés:

„Egyesek nemzeti üzletnek tekintették a kártalanítást” – Veszelka András

Gyakorlati tapasztalat:

Új brojlerszülőpár-telepet avattak a Bro-Ker-Bét Kft.-nél – Veszelka András

Tojótyúktartás:

Tojótyúkok hőtűrő képességének vizsgálata– Milisits Gábor, Orbán Attila, Garamvölgyi Erik, Sütő Zoltán

Gyakorlati tapasztalat:

Tojás a tyúkbarát rókától – munkatársunktól

Technológia:

Alternatív tojástermelés technológiai kérdései II. – Kiss Barnabás

Takarmányozás:

Az antibiotikumok kiváltásának alapja sz egészséges bélrendszer – dr. Jakab Gábor

Higiénia:

A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban –  Fábián Imre

Higiénia:

Egy perc és nyersz? –  dr. Sághy Tibor

Állategészségügy:

Van valami a levegőben…. – dr. Horváth-Papp Imre

Nekrológ:

Elhunyt Dr. Nagy Gábor  –  dr. Kállay béla

Céghíradó:

A modern labordiagnosztika nélkülözhetetlen a baromfiágazatban  –  dr. Bajnóczi Pál, dr. Nemes Csaba

Gazdaság:

Az állattenyésztés jelenlegi agrárágazati helyzete és fejlesztési lehetőségei I. – dr. Tolvaj-Gergő Győző

Takarmányozás:

Körkép aratás után – dr. Kállay Béla

Esemény:

Nyári Egyetem Bécsben – munkatársunktól

Nyúltenyésztés:

A házi nyúl viselkedésével és jóllétével kapcsolatos kaposvári kísérletek – dr. Szendrő Zsolt

Kitekintő:

Hogyan ha a COVID 19 a világ baromfiellátási láncára – dr. Kállay Béla