2020. 3 szám
Előszó:
Arányok és irányok – dr. Csorbai Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2020 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Gazdaság:
Járványok és piacvesztés a baromfi termékpályán – dr. Szabó Jenő
Körkérdés:
„Egyesek nemzeti üzletnek tekintették a kártalanítást” – Veszelka András
Gyakorlati tapasztalat:
Új brojlerszülőpár-telepet avattak a Bro-Ker-Bét Kft.-nél – Veszelka András
Tojótyúktartás:
Tojótyúkok hőtűrő képességének vizsgálata– Milisits Gábor, Orbán Attila, Garamvölgyi Erik, Sütő Zoltán
Gyakorlati tapasztalat:
Tojás a tyúkbarát rókától – munkatársunktól
Technológia:
Alternatív tojástermelés technológiai kérdései II. – Kiss Barnabás
Takarmányozás:
Az antibiotikumok kiváltásának alapja sz egészséges bélrendszer – dr. Jakab Gábor
Higiénia:
A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban – Fábián Imre
Higiénia:
Egy perc és nyersz? – dr. Sághy Tibor
Állategészségügy:
Van valami a levegőben…. – dr. Horváth-Papp Imre
Nekrológ:
Elhunyt Dr. Nagy Gábor – dr. Kállay béla
Céghíradó:
A modern labordiagnosztika nélkülözhetetlen a baromfiágazatban – dr. Bajnóczi Pál, dr. Nemes Csaba
Gazdaság:
Az állattenyésztés jelenlegi agrárágazati helyzete és fejlesztési lehetőségei I. – dr. Tolvaj-Gergő Győző
Takarmányozás:
Körkép aratás után – dr. Kállay Béla
Esemény:
Nyári Egyetem Bécsben – munkatársunktól
Nyúltenyésztés:
A házi nyúl viselkedésével és jóllétével kapcsolatos kaposvári kísérletek – dr. Szendrő Zsolt
Kitekintő:
Hogyan ha a COVID 19 a világ baromfiellátási láncára – dr. Kállay Béla