2022 2. szám

2022 2. szám

Előszó:

Ha nincs nálunk a bölcsek köve…  – Dr. Csorbai attila

Gazdaság:

Baromfihús-kivitelünk fényes lapjai  – Dr. Szabó Jenő

A baromfiipar jövője – Dr. Zoltán Péter

Terméktanács:

Baromfiágazatunk 2022. első első negyedévében  – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Baromfi Világnap 2022 – Munkatársunktól

Megalakult a ROSS 150 Club – Aviagen – Gippert Bea

63. AVEC-közgyűlés – Munkatársunktól

Interjú:

Az örök kérdés: akkor most m volt előbb, a Tyúk vagy a tojás? – Munkatársunktól

Takarmányozás:

Az in ovo takarmányozásban rejlő lehetőségek és korlátok – Dr. Halas Veronika

Körkérdés:

Takarmányok beltartalmi megfelelőségének nyomában – Veszelka András

Esemény:

Már üzemel a három új tarnaleleszi istálló – NAGISZ Zrt.– Munkatársunktól

Technológia:

Volierben nevelt jérce tojóketrecbe?– Kis Barnabás

Higiénia:

Még mindig itt tartunk? – avagy a szélmalomharc folytatódik –  Fábián Imre

Állategészségügy:

Az antibiotikumok alkalmazásának szakmai irányelvei – Dr. Kollár-Nagy Eszter

A telepi járványmegelőzési protokollok jelentősége a madárinfluenza-járványokban – Dr. Kovács László

Nyúltenyésztés:

A világ és Magyarország nyúlhústermelése – export-import   – Dr. Szendrő Zsolt, Szendrő Katalin