2022 2. szám
Előszó:
Ha nincs nálunk a bölcsek köve… – Dr. Csorbai attila
Gazdaság:
Baromfihús-kivitelünk fényes lapjai – Dr. Szabó Jenő
A baromfiipar jövője – Dr. Zoltán Péter
Terméktanács:
Baromfiágazatunk 2022. első első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Baromfi Világnap 2022 – Munkatársunktól
Megalakult a ROSS 150 Club – Aviagen – Gippert Bea
63. AVEC-közgyűlés – Munkatársunktól
Interjú:
Az örök kérdés: akkor most m volt előbb, a Tyúk vagy a tojás? – Munkatársunktól
Takarmányozás:
Az in ovo takarmányozásban rejlő lehetőségek és korlátok – Dr. Halas Veronika
Körkérdés:
Takarmányok beltartalmi megfelelőségének nyomában – Veszelka András
Esemény:
Már üzemel a három új tarnaleleszi istálló – NAGISZ Zrt.– Munkatársunktól
Technológia:
Volierben nevelt jérce tojóketrecbe?– Kis Barnabás
Higiénia:
Még mindig itt tartunk? – avagy a szélmalomharc folytatódik – Fábián Imre
Állategészségügy:
Az antibiotikumok alkalmazásának szakmai irányelvei – Dr. Kollár-Nagy Eszter
A telepi járványmegelőzési protokollok jelentősége a madárinfluenza-járványokban – Dr. Kovács László
Nyúltenyésztés:
A világ és Magyarország nyúlhústermelése – export-import – Dr. Szendrő Zsolt, Szendrő Katalin