2021 4. szám
Előszó:
1621-2021 – út, amely a 400 évvel ezelőtti amerikai hálaadás napi vacsorához vezetett – dr. Sütő Zoltán
Gazdaság:
Szárnyló baromfihús-kivitel – Dr. Szabó Jenő
Esemény:
Tizenegyedik alkalommal adták át a Kakuk Tibor – díjat– Dr. Sütő Zoltán
63. AVEC-közgyűlés – Munkatársunktól
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2021. első háromnegyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Tojás Világnapi szimpózium – tizenkilencedik alkalommal– Munkatársunktól
Interjú:
„Hiszem, hogy ebben a pakliban csak nyerő alsó van” Muzsek Andrással beszélgetünk – Veszelka András
Takarmányozás:
Feldolgozott állati fehérjék használata – dr. Gyenis József
Körkérdés:
„Aki nem kér, annak nem adatik meg” – V.A.
Esemény:
Hálaadás napi konferencia – Munkatársunktól
AIMS – beérett a tudás almája – Munkatársunktól
Víziszárnyas:
Az „End the Cage Age” és a magyar lúdágazat– Dr. Áprily Szilvia
Esemény:
XXII. Kiskunfélegyházi libafesztivál – Munkatársunktól
Technológia:
Igaz, hogy olcsóbb de hosszú távon is megéri?– Kun Zoltán
A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban- árutojás-ágazat – Fábián Imre
Állategészségügy:
Keltető vakcinázás a korai védettségért – Dr. Szabó Zoltán
Nyúltenyésztés:
A házi nyúl viselkedésével és jóllétével kapcsolatos kaposvári kísérletek – Dr. Szendrő Zsolt