2022 3. szám
Előszó:
Legalább nullára jöjjön ki a matek… – Bárány László
Nekrológ:
„Balsorsban és szerencsében” Kállay Bélára emlékezünk
Aktuális:
Miért eszünk húst? Miért együnk húst? – Dr. Szendrő Zsolt
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2022. évének első fele – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Takarmányozás:
Egy kis figyelmet kér a foszfor – Dr. Gyenis József
Technológia:
Minőségi csirkenevelés a homokhátságon – Popolics János
Tojótyúktartás:
Tojásfogyasztási és – vásárlási szokások Magyarországon – Dr. Szőllősi László
Esemény:
Újabb milliárdos fejlesztés a Nagisz-csoportnál – Munkatársunktól
Portré:
Mező Gáborné Szabó Ilona „Örök optimistaként tekintek a világra” – Veszelka András
Körkérdés:
Járványvédelem „A profit nem írhatja felül a szakmaiságot” – Veszelka András
Interjú:
Dr. Sótonyi Péterrel az ÁTE rektorával – Veszelka András
Állategészségügy:
A csirkék sejtzárványos májgyulladása (IBH) – Dr. Nemes Csaba
Esemény:
XXVIII. Derzsy Napok – Munkatársunktól
Céghíradó:
Vitamed partnertalálkozó– Munkatársunktól
Körkérdés:
Genetika? Takarmányozás? Tartástechnológia? „A nagyüzemi húsok víztartalma kismértékben de folyamatosan nőni fog” – Szerkesztőségi összeállítás
Esemény:
First WVPA-Africa Meeting Marokkóban – Munkatársunktól