2021 2. szám
Előszó:
Októberi rendezvényünk – Gippert Bea
Gazdaság:
Baromfi-külkereskedelmünk 2020-ban– dr. Szabó Jenő
Körkérdés:
„A fogyasztókat nem szabad brutális áremelkedéssel riogatni” – V.A.
Terméktanács:
Baromfiágazatunk 2021 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Takarmányozás:
A takarmányipar helyzete és fejlődési irányai – dr. Zoltán Péter
Ha nyár, akkor búzaaratás és NSP enzim – dr. Gyenis József
Gazdaság:
A termékpálya és a takarmányköltség– dr. Tolvaj-Gergő Győző
Körkérdés:
„A takarmánymizéria lufijai hamarosan kipukkadnak” – Veszelka András
Technológia:
Kérdések és gondolatok egy beruházás margójára – Kun Zoltán
Körkérdés:
„Sínylődünk, miközben a gabonatermesztők az új gépkatalógusokat böngészik” – Szerkesztőségi összeállítás
Tojótyúktartás:
A hazai tojáságazat műszaki színvonala és hatékonysága– dr. Szőllősi László
Alapítványon belül, szakmai kuratórium koordinálja a centralizált agráregyetem létrehozását.
Nekrológ:
Benedek András (1939-2021) – Munkatársunktól
Szabó Piroska (1948-2021) – Munkatársunktól
Dupsi Ferenc (1945-2021) – dr. Csorbai Attila
Kitekintő:
Vajon a csirkehús kielégíti-e a holnap fogyasztójának igényeit? – dr. Kállay Béla
A Rose Acre (USA) felszámolja egyik tojótelepét – dr. Kállay Béla