- Campylobacter a húsban
- Naturális hatékonyság a brojlerhízlalásban
- Az uniós kereskedelmi engedményekről
- Baromfi a külpiacon
- Évszakkövető technológia

2014/2. szám

2014/1. szám
- Újra állatifehérje-liszt?
- Baromfitelepek higiéniai hiányosságai
- Telepátadás Bócsán, üzemavató Nyírgelsén
- Koronás tojás
- Salmonella mint jelző baktérium

2013/4. szám
- A baromfiágazat globális helyzete
- Őszi eseményözön
- Milyen diplomásokat kap a baromfiszektor?
- Víziszárnyas körkép

2013/3. szám
- Korona kerülhet a tojásra
- Versenyképes a húscsirketermelésünk?
- Fókuszban a melléktermékek
- A korai ivarérésről lúdfajban

2013/2. szám
- Körkérdés:Miért nincs egyensúly a két fő mezőgazdasági ágazat között?
- A tollnövekedésről és a részleges vedlésről
- korszerű pulykahizlalás Ebesen
- Fatüzelésű fűtési technológia
- A baromfiszektor külpiaci mérlege

2013/1. szám
- Integrált baromfitermelés Szentesen
- A csibe minőségének megítélése
- Tovább gurul mielőtt pipe lenne
- A baromfi mycoplasmosisairól
- Gyakori hibák fertőtlenítéskor

2012 4. szám
- A fertőzési lánc megszakítása
- Világpiaci trendek
- Állatjólét kérdőjelekkel
- Versenyképes takarmányozás
- Stagnálás vagy visszaesés 2012-ben?

2012 3. szám
- Kilós tojásárak
- Az ágazat félévi mérlege
- A pacsai feldolgozóban jártunk
- Takarmányozási körkép
- Nemzetközi elismerés Horn Péternek

2012 2. szám
- Kihívások és kilátások a baromfiszektorban
- Mennyi DDGS lehet a takarmányban?
- 100 éves a Baromfitenyésztők Tudományos Világszövetsége
- Élelmiszerlánc-felügyeleti díj

2012 1. szám
- Ágazati eredmények 2011-ben
- Tojásháború várható?
- Hepatitis E vírus okozta betegségek
- Fókuszban a formaldehid Biofilm és kezelése ivóvízben
- Takarmánypiaci helyzetkép