2011 4. szám
Tartalom:
Előszó:
Őrült beszéd: ne együnk annyi húst! – Földi Péter
Gazdaság:
A baromfiágazat jövőképe rendkívül kedvező – dr. Horn Péter
Hozzászólás:
99 vagy 1 százalék? – dr. Szendrő Zsolt
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2011. harmadik negyedévében – dr. Csorbai Attila, Földi Péter, dr. Kuli Barnabás, Látits Miklós,
dr. Molnár Györgyi
A pulyka jóléte – dr. Csorbai Csaba
Esemény:
A tojás világnapja
Interjú:
Egységben az erő – Végh Lászlóval beszélget dr. Kállay Béla
Körkérdés:
A tyúkok már jól érzik magukat – Veszelka András
Céghíradó:
A Master Good továbbra is magasan tartja a lécet – Gippert Bea
Esemény:
Több és egészségesebb csirke – DSM Nutritional P.H. Kft. szimpózium
Technológia:
A hatékonyság növelése korszerű technológiával – Földes Sándor
Esemény:
Pusztagold-rendezvény
Higiénia:
Vízellátó rendszerek tisztítása és fertőtlenítése – dr. Sághy Tibor
Víziszárnyas:
A világ kacsahústermelése és piaca – dr. Kozák János
Esemény:
Termelés optimális profittal – Biomin Kft. rendezvénye
Takarmányozás
Lehetőségek a mikotoxinok okozta kártétel csökkentésére – Mézes Miklós
Esemény:
Tizenöt éve a takarmánykiegészítők piacán – Panadditív partnertalálkozó
Állategészségügy:
Antibiotikum-rezisztencia – dr. Csomán Ákos
Esemény:
Merial baromfis nap – Rhone Vet Kft. Monoron
Állategészségügy:
Brojlerek bélelváltozásainak elkülönítő kórjelzése – dr. Horvát-Papp Imre
A bakteriális enteritis továbbra is fenyeget – dr. Nagy Gyula
Nyúltenyésztés:
A nyúlhús, mint funkcionális élelmiszer – dr. Antonella Dalle Zotte, dr. Szendrő Zsolt