2011 3. szám
Tartalom:
Előszó:
Hattyúdal- dr. Sütő Zoltán
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2011. első félévében – dr. Csorbai Attila, Földi Péter, dr. Kuli Barnabás, Látits Miklós,
dr. Molnár Györgyi
Interjú:
Megmaradni libásnak – Papp Lajossal beszélget Gippert Bea
Esemény:
ANUGA kiállítás
Gazdaság:
Nemzetközi hírek – Poultry Int.
Külföldön járva:
Kiváló minőség kell, piacképes áron – Gippert Bea
Takarmányozás:
Visszatérhetnek-e az állati eredetű alapanyagok a takarmányiparba? – dr. Forgács Barnabás
Körkérdés:
Toxinkötők nyomában – Veszelka András
Takarmányozás:
A legjobbhoz mérd magad – Szekeres Istvánnal beszélgettünk
Esemény:
Új csúcs az Aviagen szemináriumán
Technológia:
Európa élvonalában a felsősimai szülőpártelep – Hadfalvi Márton
Víziszárnyas:
Nagy falat a nagy falon túl – Veszelka András
Modern kacsatermelés növekvő szerepe a világpiacon – dr. Kállay Béla
Portré:
A baromfiszektort erősségei tehetik ismét sikeressé – Földi Péterrel beszélget dr. Kállay Béla
Tojótyúktartás:
Az árutojás-termelés átállási gondjai – dr. W. Bessei
Esemény:
Tojáscsomagolók és kereskedők tanácskozása – dr. Molnár Györgyi
Külföldön járva:
Beszámoló a 17. WVPA kongresszusról – dr. Horvát-Papp Imre
Állategészségügy:
A szalmonellagyérítési program eddigi eredményei – Sréterné Lancz Zsuzsanna és munkatársai