2016/2. szám
Tartalom:
Előszó: 25 év – dr. Csorbai Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2016 első negyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Baromfi Világnap – Nagyszerű lehetőségek előtt áll a világ baromfitermelése – Munkatársunktól
Gazdaság:
A baromfihúsnak hosszú távon nem lesz piaci versenytársa – Weichmann Tamás
Interjú:
Összefogással lehet csak megóvni mindazt amit eddig elértünk – Tresó István – Veszelka András
Céghíradó:
A minőségi hízott máj a termelés csúcsán- Integrál Zrt. – dr. Kállay Béla
Takarmányozás:
A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (VII rész) – dr. Gyenis József
Esemény:
Kiemelkedő beruházás az UBM-nél – munkatársunktól
Gyakorlati tapasztalat:
Malomasszonykerti baromfi kecskesajtráadással – Gippert Bea
Esemény:
„Szárnyaló eredmények dobogós takarmányokkal” Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Road Show- munkatársunktól
Takarmányozás:
GMO-mentes takarmány előállítása a Bonafarmnál – dr. Kállay Béla
Szakmai műhely
Új típusú takarmányos képzés Keszthelyen – Munkatársunktól
Belső képzés külsős szakemberekkel – Munkatársunktól
Tojástermelés:
Országos felmérés készült – AKI-BTT
Körkérdés:
Élénk érdeklődés mutatkozott az ÁTK iránt – Szerkesztőségi összeállítás
Technológia:
ElfeLEDtük a hagyományos izzókat! – Popolics János
Portré:
Nekem hobbim is a munkám – dr. Vörös Gáborral beszélget dr. Kállay Béla
Esemény:
Derzsy Napok 2016 – Baromfi-egészségügyi Társaság
Állategészségügy:
Antibiotikumok szakszerű használata – dr. Jerzsele Ákos
Esemény:
Védőoltások pezsgőtablettában – Rhone Vet Kft. – Merial – Orbán András
VII. Brojler Szakmai Továbbképzés – Munkatársunktól
Nyúltenyésztés:
A fény szerepe a nyulak életében – dr. Szendrő Zsolt