2016/3 szám
Tartalom:
Előszó: „Hírös város az Aafődön Kecskemét….”. – dr. Sütő Zoltás
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2016 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Mik is azok a tojástermékek? – Zeke Ildikó – Tóth – Adrienn – Németh Csaba
Esemény:
Szakmai véleményt a döntéshozók asztalára – ELPHA közgyűlés – munkatársunktól
Gazdaság:
Külpiaci sikerek és kudarcok – dr. Szabó Jenő
Fogyasztói szokások:
Fogyasztói szokások és a baromfihús – dr Szakály Zoltán
Gyakorlati tapasztalat:
Négyszázhúsz felett….- Napsugár-Trade Kft. – Gippert Bea
Takarmányozás:
A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (VIII rész) – dr. Gyenis József
Körkérdés:
Fajtakérdés és állatjóléti támogatás – Veszelka András
Víziszárnyas:
A víziszárnyasok értékmérő tulajdonságai – – dr. Bogenfürst Ferenc
Technológia:
Baromfiólak és a légszennyezés – Kiss Barnabás s
Interjú:
Állományainkat egészségesen kell tartanunk. Nigel Horrox – szal beszélget dr. kőrösi László
Esemény:
Campylobacter- ma ennyit tudunk róla – Baromfi-Egészségügyi Társaság szakmai nap – dr. Csorbai Attila