2015/4. szám
Tartalom:
Előszó: Felkészültünk? – dr. Horváth-Papp Imre
Gazdaság:
Baromfihúsok fogyasztói értékelése Magyarországon – dr. Szakály Zoltán, Kiss Virág
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2015 első háromnegyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Európai húst az európai fogyasztónak! – dr. Csorbai Attila
Esemény:
Harmadik hálaadásnapi tanácskozás – Magyar Pulykaszövetség konferencia
Takarmányozás:
A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai V. rész – dr. Gyenis József
Esemény:
Újabb versenyistállók a brojler Forma-1-ben – Gippert Bea
Takarmányozás:
Aermentációs L-metionin előnye – Zsarnóczay Sándor
Esemény:
Újabb jelentős beruházás az UBM Csoportnál – Wellesz Tibor
Partnertalálkozó Döbrödön – Gallus-Taravis partnertalálkozó – Gippert Bea
Takarmányozási körkép:
Bizalommal tekintünk 2016-ra- dr. Kállay Béla
Esemény:
Új szolgáltatás itatóvíz-higiéniához – Panadditív partnertalálkozó – dr. Gyenis József
Gyakorlati tapasztalat:
Pacsai krónika – Gippert Bea
Tojástermelés:
A tojás a legtökéletesebb dolog az Univerzumban! – Molnár Szilvia, dr. Szőllősi László
A Tojás Világnapja – dr. Kállay Béla
Körkérdés:
Összetartással eredményesebb lehetne a tojásszektor. Egyéni érdekek billentik meg az áregyensúlyt? – Veszelka András
Esemény:
Kiskunfélegyházi libafesztivál – konferenciával – Dr. Kozák János
Víziszárnyas:
Tollas EU-szabványok megújítása – Janan Janbaz
Portré:
Sikeres életpálya az összhang alapján – dr. Nagy Gyulával beszélget dr. Kállay Béla
Állategészségügy:
Campylobacter: egy baktérium, amit gyéríteni kell! – dr. Csorbai Attila
Fertőző bronchitis vírusának előfordulása és genetikai jellemzése – dr.Kojer Judit
Kitekintő:
Brojlerhizlalás antibiotikumok nélkül