2015/4. szám

Tartalom:

Előszó: Felkészültünk? – dr. Horváth-Papp Imre

Gazdaság:

Baromfihúsok fogyasztói értékelése Magyarországon – dr. Szakály Zoltán, Kiss Virág

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat helyzete 2015 első háromnegyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Európai húst az európai fogyasztónak! – dr. Csorbai Attila

Esemény:

Harmadik hálaadásnapi tanácskozás – Magyar Pulykaszövetség konferencia

Takarmányozás:

A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai V.   rész – dr. Gyenis József

Esemény:

Újabb versenyistállók a brojler Forma-1-ben – Gippert Bea

Takarmányozás:

Aermentációs L-metionin előnye – Zsarnóczay Sándor

Esemény:

Újabb jelentős beruházás az UBM Csoportnál – Wellesz Tibor

Partnertalálkozó Döbrödön – Gallus-Taravis partnertalálkozó – Gippert Bea

Takarmányozási körkép:

Bizalommal tekintünk 2016-ra- dr. Kállay Béla

Esemény:

Új szolgáltatás itatóvíz-higiéniához – Panadditív partnertalálkozó – dr. Gyenis József

Gyakorlati tapasztalat:

Pacsai krónika – Gippert Bea

Tojástermelés:

A tojás a legtökéletesebb dolog az Univerzumban! – Molnár Szilvia, dr. Szőllősi László

A Tojás Világnapja – dr. Kállay Béla

Körkérdés:

Összetartással eredményesebb lehetne a tojásszektor. Egyéni érdekek billentik meg az áregyensúlyt? – Veszelka András

Esemény:

Kiskunfélegyházi libafesztivál – konferenciával – Dr. Kozák János

Víziszárnyas:

Tollas EU-szabványok megújítása – Janan Janbaz

Portré:

Sikeres életpálya az összhang alapján – dr. Nagy Gyulával beszélget dr. Kállay Béla

Állategészségügy:

Campylobacter: egy baktérium, amit gyéríteni kell! – dr. Csorbai Attila

Fertőző bronchitis vírusának előfordulása és genetikai jellemzése – dr.Kojer Judit

Kitekintő:

Brojlerhizlalás antibiotikumok nélkül