2014/2. szám

2014/2. szám

Tartalom:

Előszó: Baromfi Világnap

Gazdaság:

Baromfi a külpiacon  – dr. Szabó Jenő

Körkérdés:

Ukrán baromfitermékek magyar boltok polcain? – Veszelka András

Esemény:

VIV Europe Utrecht – dr. Csorbai Attila

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2014 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Céghíradó:

Minden harmadik Kisvárdáról – Munkatársunktól

Gazdaság:

A naturális hatékonyság kulcsfontosságú – Dr. Szőllősi László

Esemény:

Új piacokra tör az Agrofeed – Munkatársunktól

Takarmányozás:

Költségcsökkentési lehetőségek a tojástermelésben – Dr. Gyenis József

Esemény:

Tojás – árfeltüntetés új módon- Tojásszövetség sajtótájékoztató – Munkatársunktól

Esemény:

Tetra konferencia – Munkatársunktól

Technológia:

Évszakkövető technológiával a Gallfoodnál – Popolics János

Esemény:

Merial Baromfi Fórum – Munkatársunktól

Portré:

Életmű – szilárd elkötelezettséggel  – Dr. Dobos Kovács Mihállyal beszélget dr. Kállay Béla

Esemény:

VII. MSDay – Munkatársunktól

Állategészségügy:

Campylobacter a baromfihúsban – dr. Csorbai Attila, Földi Péter

Esemény:

XXII. Derzsy Napok – Munkatársunktól

Betegségekről közérthetően -Dr. Horváth-Papp Imre szakmai továbbképzése – Munkatársunktól

Nyúltenyésztés:

A francia nyúltenyésztés elemzése – Szendrő Katalin