2014/2. szám
Tartalom:
Előszó: Baromfi Világnap
Gazdaság:
Baromfi a külpiacon – dr. Szabó Jenő
Körkérdés:
Ukrán baromfitermékek magyar boltok polcain? – Veszelka András
Esemény:
VIV Europe Utrecht – dr. Csorbai Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2014 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Céghíradó:
Minden harmadik Kisvárdáról – Munkatársunktól
Gazdaság:
A naturális hatékonyság kulcsfontosságú – Dr. Szőllősi László
Esemény:
Új piacokra tör az Agrofeed – Munkatársunktól
Takarmányozás:
Költségcsökkentési lehetőségek a tojástermelésben – Dr. Gyenis József
Esemény:
Tojás – árfeltüntetés új módon- Tojásszövetség sajtótájékoztató – Munkatársunktól
Esemény:
Tetra konferencia – Munkatársunktól
Technológia:
Évszakkövető technológiával a Gallfoodnál – Popolics János
Esemény:
Merial Baromfi Fórum – Munkatársunktól
Portré:
Életmű – szilárd elkötelezettséggel – Dr. Dobos Kovács Mihállyal beszélget dr. Kállay Béla
Esemény:
VII. MSDay – Munkatársunktól
Állategészségügy:
Campylobacter a baromfihúsban – dr. Csorbai Attila, Földi Péter
Esemény:
XXII. Derzsy Napok – Munkatársunktól
Betegségekről közérthetően -Dr. Horváth-Papp Imre szakmai továbbképzése – Munkatársunktól
Nyúltenyésztés:
A francia nyúltenyésztés elemzése – Szendrő Katalin