2014/1. szám
Tartalom:
Előszó: Gasztronómusok és a baromfitermelés – Földi Péter
Gazdaság:
A baromfiágazat globális helyzete és kilátásai (II.) – dr. Popp József
Gazdaság:
Baromfiipar – mi várható 2014-ben? – dr. Kállay Béla
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2013-ban – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Körkérdés:
Megújult a Koronás tojás – szerkesztőségi összeállítás
Esemény:
Bócsai „leg”-ek – brojlertelep átadás Fisherbócsán – Gippert Bea
Takarmányozás:
A modern keveréktakarmány-gyártás irányzatai – dr. Zoltán Péter
Körkérdés:
Az állatifehérje-lisztekről – Veszelka András
Esemény:
Kerekasztal a pulyka körül – DSM kerekasztal-beszélgetés – szerkesztőségi összeállítás
Esemény:
Üzemavató a Tranzit Cégcsoportnál – Gippert Bea
Gyakorlati tapasztalat:
Kacsatermelési integráció Mélykúton – Bács-Tak Kft. vezetőjivel Kiss Istvánnal és Szegedi Zsolttal beszélget dr- Kállay Bélaa
Céghíradó:
Baromfi Takarmányozási Nap – Gyurcsó Gábor, dr. Fehér Károly, Wellesz Tibor
Tojótyúktartás:
A baromfiágazat és a földhasználat a hatékonyság tükrében – dr. Tolvaj-Gergő Győző
Portré:
Egy életen át – örömmel – Benedek Andrással beszélget dr. Kállay Béla
Higiénia:
A baromfitelepek higiéniájának kényes területei – dr. Sághy Tibor
Állategészségügy:
A Salmonella mint jelző baktérium – dr. Tenk István
Körkérdés:
Campylobactar: uniós rendelet várható – Wellmann Tamás