2013/1. szám
Tartalom:
Előszó:
Szakács a fakanálnál. cipész a kaptafánál……- dr. Sütő Zoltán
Interjú:
Merre tovább baromfiágazat? – dr. Csorbai Attilával a BTT elnökével Gippert Bea beszélget
Gazdaság:
Tovább gurul még mielőtt pipe lenne – dr. Aliczki Katalin
Körkérdés:
Mélyrepülésbe kerülhet a pulykaágazat? – Szerkesztőségi összeállítás
Baromfiipar:
Integrált baromfitermelés Szentesen – Magyar Józseffel dr. Kállay Béla beszélget
Céghíradó:
A brojler a lényeg – Takács Balázzsal, az Aviagen Kft. ügyvezető igazgatójával Gippert Bea beszélget
Technológia:
Brojler naposcsibe előnevelése Hatchbrood rendszerben – dr. Zoltán Péter
Takarmányozás:
A jó minőségű pellet hatása és költségei – Tom Winowski
Gazdaság:
Összefüggések a takarmányozásban – Poultry Int. 2013/2
Esemény:
Brojler-vágóhidat avattak Állampusztán
Technológia:
LED égők váltják fel a hagyományos izzókat – Földes Sándor
Céghíradó:
Huszonöt éves a Farm Tojás Kft. – Kertész Tamással Veszelka András beszélget
Tojástermelés:
Cseh tojástermelés napjainkban – a Kovobel és Barcross cég fordítása
Állategészségügy:
A veréb is madár…? – dr. Tenk István
A csibe minőségének megítélése – Juan Carlos Abad Moreno
Újabb adatok a baromfi mycoplasmosisairól – dr. Stipkovits László
Higiénia:
Telepi higiénia-a leggyakrabban előforduló hibák – Litz Tamás
Esemény:
VI. MSDay – Állatgyógyászati konferencia – dr. Nagy Gyula
Nyúltenyésztés:
Az anyanyulak csoportos tartása – dr. Szendrő Zsolt, Szendrő Katalin
Esemény:
Eurotier 2012 – dr. Kállay Béla