2013/2. szám
Tartalom:
Előszó: Mindannyiunk felelőssége – dr. Nagy Gyula
Gazdaság:
Baromfitermékek külkereskedelme 2012-ben – dr. Szabó Jenő
Értékmérő tulajdonságok gazdasági szerepe – Jankovics Péter
Esemény:
III. Cobb Szakmai Nap
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2013 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, Földi Péter, dr. Kuli Barnabás, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Technológia:
Lobog a tűz! – Földes Sándor
Esemény:
Fejlesztés és piacbővítés – Agrofeed Kft. partnertalálkozó
Gyakorlati Tapasztalat:
Korszerű pulykahizlalás Ebesen – dr. Kállay Béla
Víziszárnyas:
A tollazat növekedése és a részleges vedlés – Ronny Mueller, dr. Heinz Pingel
Baromfiipar:
A hízott májnak van jövője….mert finom! – dr. Horváth Sándorral és Dobosné Németh Ottiliával beszélget Gippert Bea
Esemény:
A márka kötelez – Agribands Europe Hungary zRT. szakmai találkozó
Tojótyúktartás:
Új Tetra pedigré telep – dr. Forgács Barna
Esemény:
Új elemek a háztáji fejlesztésben – Tenyésznyúltelep avatás a HáGK területén
Körkérdés:
Nagy teher az ágazatok közti aránytalanság – Veszelka András
Esemény:
Evonik konferencia Egerszalókon – dr. Kállay Béla
Élettan:
Az immunológiai stressz és a táplálás – dr. Fekete Sándor György
Portré:
Beszélgetés dr. Czirják Lászlóval – dr. Kállay Béla
Állategészségügy:
A tyúk hepatitis-E-vírus okozta májgyulladása– dr. Klausz Ákos