2014/3. szám
Előszó: Mire elég egy emberöltő? – dr. Sütő Zoltán
Gazdaság:
Termelés és versenyképesség – dr.Horn Péter
Baromfi a külpiacon – dr. Szabó Jenő
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2014 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Kitekintő:
Csukott vagy behajtott az ajtó? – dr. Kállay Béla
Esemény:
Ünnepélyes üzemátadás a Master Goodnál – Munkatársunktól
Körkérdés:
Tartósan magasra szökött a brojler-keltetőtojás ára – Veszelka András
Esemény:
Mindhárom fél előnyére – Aviagen találkozó – Munkatársunktól
Gyakorlati tapasztalat:
Brojlertermelés egy békési mintagazdaságban – Medovarszki farm – dr. Kállay Béla
Takarmányozás:
Javuló takarmányértékesítés szemesbúzával – UBM cégcsoport, Pannon egyetem
Esemény:
Korszerű takarmánykeverő épült Mágocson – Munkatársunktól
Takarmányozási körkép:
JPillanatkép a takarmányozásról – Munkatársunktól
Esemény:
DSM: VI. Országos Szakmai Partnertalálkozó – dr. Gyenis József
Céghíradó:
Húsz év, duplaannyi tapasztalattal- Dakovit Kft – Gippert Bea
Takarmányozás:
A korai Takarmányozás szerepe a sikeres termelésben – dr. Koen Uitdehaag
Névjegy:
A cégér változott de a baromfi megmaradt- dr. Gyenis Józseffel beszélget Gippert Bea
Víziszárnyas:
A víziszárnyas-ágazat nemzetközi és hazai helyzetéről – Molnár Szilvia, Ladányi Krisztina, dr. SzŐllősi László
Tojótyúktartás:
Szigorodó előírások, növekvő költségek – Munkatársunktól
Állategészségügy:
A colibacillosis kártételéről – dr. Horváth-Papp Imre
Kutatás:
Fejezetek a baromfi-tenyésztési kutatások történetéből (I. rész) – dr. Gippert Tibor