- Baromfiágazati helyzetkép
- Középpontban a higiénia
- Madárinfluenza – szélmalomharc?

2022 3. szám
- Baromfiágazatunk teljesítménye
- (Van-e élet) az energia- és a gabonaválságon túl?
- Miért eszünk/együnk húst?
- Járványvédelem: egy helyben topogunk…

2022 2. szám
- A baromfiipar jövője
- Kivitelünk fényes lapjai
- In Ovo takarmányozás
- Antibiotikumok alkalmazásának irányelvei

2021 3. szám
- Mikotoxinok a takarmányban
- Járványvédelmi aktualitások
- ÁTK pályázatok kapcsán
- Csőrkoptató nem ketrecben

2021 2. szám
- Baromfi külkereskedelmünk
- A termékpálya és a takarmányköltség
- Ne riogassuk a fogyasztókat!
- Pulykadilemma

2021 1. szám
- Középpontban a világjárvány
- Centralizált agráregyetem
- A baromfiágazat teljesítménye
- Hova tovább takarmányárak?

2020. 4 szám
- Kíméletlen áremelkedések a takarmány-alapanyagoknál
- Integráción belüli audit, területi átcsoportosítás, járványbiztosítás
- Kritikus kérdések a fertőtlenítőszerek forgalmazásában
- A pulyka vérzéses bélgyulladása

2020. 3 szám
- Antibiotikum-kihívások
- Tojotyúkok hőtűrő képessége
- Járványok és piac vesztés
- Van valami a levegőben…