2020. 2 szám
Előszó:
End the Cage Age – Prof. Sütő Zoltán
Gazdaság:
A korona vírus és az afrikai sertéspestis megrázza a világ baromfipiacát – dr. Kállay Béla
Külkereskedelem:
Baromfi-külkereskedelmünk 2019-ben és 2020 elején – dr. Szabó Jenő
Terméktanács:
Baromfiágazatunk 2020 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Körkérdés:
Kettős KO a magyar baromfiágazatnak – Veszelka András
Takarmányozás:
Kelést követő korai takarmányozás… – dr. Kőrösi László
Takarmányozás:
A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (XV. rész) – dr. Gyenis József
Víziszárnyas:
„Csak az kapjon támogatást, aki képes megállni a saját lábán!” – V.A.
Víziszárnyas:
Elindult a „Libásautó” és a tömés nélküli libamáj-előállítás – Wellmann Tamás
Tojótyúktartás:
A tojáságazat helyzete a világon és az Európai Unióban– dr. Szöllősi László
Céghíradó:
Mottónk: együttműködés és együttgondolkodás –Munkatársunktól
Állategészségügy:
A madártetűatka termelés rontó hatása – dr. Ózsvári László
Takarmányozás:
Mi a vélemény a rovarral takarmányozott állatok húsáról? – dr.Szendrő Katalin
Higiénia:
Most már mindig ez lesz? – Fábián Imre
Portré:
„Életemet sokszor a véletlenek sorozata alakította – Beszélgetés dr. Palya Vilmossal -dr. Kőrösi László
Higiénia:
Madárinfluenza-járvány a COVID-19 árnyékában – dr. Sághy Tibor