2021 2. szám

2021 2. szám

Előszó:

Októberi rendezvényünk  – Gippert Bea

Gazdaság:

Baromfi-külkereskedelmünk 2020-ban– dr. Szabó Jenő

Körkérdés:

“A fogyasztókat nem szabad brutális áremelkedéssel  riogatni” – V.A.

Terméktanács:

Baromfiágazatunk 2021 első negyedévében  – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Takarmányozás:

A takarmányipar helyzete és fejlődési irányai – dr. Zoltán Péter

Ha nyár, akkor búzaaratás és NSP enzim – dr. Gyenis József

Gazdaság:

A termékpálya és a takarmányköltség– dr. Tolvaj-Gergő Győző

Körkérdés:

“A takarmánymizéria lufijai hamarosan kipukkadnak” – Veszelka András

Technológia:

Kérdések és gondolatok egy beruházás margójára – Kun Zoltán

Körkérdés:

“Sínylődünk, miközben a gabonatermesztők az új gépkatalógusokat böngészik” – Szerkesztőségi összeállítás

Tojótyúktartás:

A hazai tojáságazat műszaki színvonala és hatékonysága– dr. Szőllősi László

Alapítványon belül, szakmai kuratórium koordinálja a centralizált agráregyetem létrehozását.

Nekrológ:

Benedek András  (1939-2021) – Munkatársunktól

Szabó Piroska (1948-2021) – Munkatársunktól

Dupsi Ferenc (1945-2021) – dr. Csorbai Attila

Kitekintő:

Vajon a csirkehús kielégíti-e a holnap fogyasztójának igényeit? – dr. Kállay Béla

A Rose Acre (USA) felszámolja egyik tojótelepét – dr. Kállay Béla