2019/3 lapszám
Tabu – Prof. Sütő Zoltán
Gazdaság:
EU – Mercosur megállapodás a küszöbön – dr. Szabó Jenő
Világpiaci helyzetkép – dr. Csorbai Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2019 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Ünnepélyes üzemavatás a Baromfi-Coopnál – munkatársunktól
Tenyésztés:
A kopasznyakúság és a pecsenyecsirkék hústermelő képessége – Seres Mátyás
Takarmányozás:
Kihívások és irányzatok a világ takarmányiparában – dr. Zoltán Péter
Takarmány-alapanyagok:Tények és becslések aratás után – dr. Kállay Béla
Körkérdés:
Emelkedő költségek, túltermelés, kacsadominancia – Veszelka András
Technológia:
Precíziós gazdálkodás baromfitelepeken III. – Kiss Barnabás, Popolics János
Higiénia:
Az árutojás-termelés higiéniai sajátosságai – Fábián Imre
Állategészségügy:
Nincs mindenre megoldás, de törekedni kell rá… – dr. Kőrösi László
Esemény:
XXVII. Derzsy Napok– munkatársunktól
Állategészségügy:
Baromfi mobilklinika indult az Állatorvostudományi Egyetemen – dr. Bóna Márta
Nekrológ:
Elhunyt Benyeda János – munkatársunktól
Nyúltenyésztés:
Mitől függ a házinyúl születési súlya – dr. Szendrő Zsolt, dr. Atkári Tamás