2019/2 lapszám
Előszó:
Lájk a baromfihúsnak- Gippert Bea
Gazdaság:
Baromfitermékeink külhoni szereplése 2018-ban – Dr. Szabó Jenő
Esemény:
Baromfi Világnap 2019 – Dr. Kállay Béla
Esemény:
Románia legnagyobb takarmánygyárát avatták fel – munkatársunktól
Gazdaság:
A baromfihús fogyasztói megítélése – Dr. Forgács Attila
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat helyzete 2019 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi
Esemény:
A baromfi a világ vezető fehérjekibocsátó ágazata – dr. Csorbai Attila
Esemény:
“Büszkék vagyunk, hogy részei lehetünk ennek a szakmai mátrixnak” – Gippert Bea
Takarmányozás:
A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (XII. rész) – Dr. Gyenis József
Kitekintő:
Tojásvásárlási szokások –
Üzemlátogatásokkal a ketreces tojásokért – dr. Kállay Béla
Esemény:
UBM Baromfi Szakmai Nap – Dr. Gyenis József
Víziszárnyas:
Régi magyar fajták múltja és jövője – Szalay István
Technológia:
Precíziós gazdálkodás baromfitelepeken II. – Kiss Barnabás, Popolics János
Gyakorlati tapasztalat:
Homokháti csirke az étlapon – Gippert Bea
Esemény:
Felszállópályán – munkatársunktól
A Biomin legújabb növényi alapú takarmányadaléka – munkatársunktól
Körkérdés:
Nyugtával dicsérjük a napot? – Veszelka András
Portré:
A szakma szent annak, aki azt méltó módon műveli – dr. Kállay Béla
Pulykaágazat:
Agresszív viselkedés pulykáknál – háttér, kialakulás, lehetséges kiváltó okok – dr. Kovács László
Állategészségügy:
Az antibiotikum-mentes baromfinevelésről – Dr. Horváth-Papp Imre