2016/2. szám

2016/2. szám

Tartalom:

Előszó: 25 év – dr. Csorbai Attila

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2016 első negyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Baromfi Világnap – Nagyszerű lehetőségek előtt áll a világ baromfitermelése – Munkatársunktól

Gazdaság:

A baromfihúsnak hosszú távon nem lesz piaci versenytársa – Weichmann Tamás

Interjú:

Összefogással lehet csak megóvni mindazt amit eddig elértünk – Tresó István – Veszelka András

Céghíradó:

A minőségi hízott máj a termelés csúcsán- Integrál Zrt. – dr. Kállay Béla

Takarmányozás:

A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (VII rész) – dr. Gyenis József

Esemény:

Kiemelkedő beruházás az UBM-nél – munkatársunktól

Gyakorlati tapasztalat:

Malomasszonykerti baromfi kecskesajtráadással – Gippert Bea

Esemény:

„Szárnyaló eredmények dobogós takarmányokkal” Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Road Show- munkatársunktól

Takarmányozás:

GMO-mentes takarmány előállítása a Bonafarmnál – dr. Kállay Béla

Szakmai műhely

Új típusú takarmányos képzés Keszthelyen – Munkatársunktól

Belső képzés külsős szakemberekkel – Munkatársunktól

Tojástermelés:

Országos felmérés készült – AKI-BTT

Körkérdés:

Élénk érdeklődés mutatkozott az ÁTK iránt – Szerkesztőségi összeállítás

Technológia:

ElfeLEDtük a hagyományos izzókat! – Popolics János

Portré:

Nekem hobbim is a munkám – dr. Vörös Gáborral beszélget dr. Kállay Béla

Esemény:

Derzsy Napok 2016 – Baromfi-egészségügyi Társaság

Állategészségügy:

Antibiotikumok szakszerű használata – dr. Jerzsele Ákos

Esemény:

Védőoltások pezsgőtablettában – Rhone Vet Kft. – Merial – Orbán András

VII. Brojler Szakmai Továbbképzés – Munkatársunktól

Nyúltenyésztés:

A fény szerepe a nyulak életében – dr. Szendrő Zsolt