“Baromfitermelés eredményesen 2013.” szimpózium

HELYSZÍN:
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
GPS koordináták: 47/469873 / 19.08357

IDŐPONT:
2013. október 1. kedd, de. 10.00.

PROGRAM:

09.30-tól regisztráció, a kiállítói standok megtekintése

٭ 10.00. Baromfiágazatunk jövője a világ baromfitermelésének tükrében
Dr. Horn Péter akadémikus, Kaposvári Egyetem
٭ 10.20. A baromfiágazat stratégiai kérdései, az érdekérvényesítés
erősítésének lehetőségei
Bárány László alapító, Master Good cégcsoport
Dr. Csorbai Attila elnök-igazgató, Baromfi Termék Tanács
٭ 10.50. A brojler-teljesítmény növelésének genetikai lehetőségei
Takács Balázs ügyvezető igazgató, Aviagen Kft.
٭ 11.15. A táp rosttartalmának szerepe a brojler hízlalásban
Dr. Dublecz Károly egyetemi tanár, Pannon Egyetem
٭ 11.40. Kérdések – válaszok

11. 45 Kávészünet, a kiállítói standok megtekintése

٭12.10. A baromfitechnológiai és higiéniai rendszerek szinergiája a csúcstermelés
szolgálatában
Földes Sándor kereskedelmi igazgató, Hat-Agro Baromfitechnológiai Kft.
٭12.35. Baromfi szalmonellózisok elleni védekezés, mentesítés vakcinák alkalmazásával
Dr. Francesco Prandini szakállatorvos, Merial Kft.
٭13.00. Nagyüzemi baromfitartásban előforduló gyakoribb féregfertőzöttségek
Dr. Fok Éva PhD SZIE Állatorvos Tudományi Kar
٭13.20. Probiotikumok – Költség vagy lehetőség a modern baromfiágazatnak?
Luca Vandi EMEA baromfi specialista, Biomin Holding
* 13.40. Kérdések – válaszok
14.00. Ebéd, Lurdy Komferenciaközpont étterme

Az előadások anyagaitt megtekinthető