- Prima Primissima
- Pro- és prebiotikumok használata
- A szalmonellamentesítés sikeréért
- Mennyit ér az itatásos vakcinázás?
- Baromfitermék-exportunk számokban
- Technológiai újdonságok

2010 1. szám

2009 4. szám
- A termékpálya kilátásai
- Tojóhibridek teljesítményvizsgálata
- Állatjólléti támogatások, eltérő tapasztalatok
- Hogyan állunk a szalmonellamentesítéssel?

2009 2. szám
- A termékpálya versenyesélyei
- Az export motorja a gyenge forint
- A tojótyúkok fehérje – és aminósav-ellátása
- A libatolltépés állatjóléti vonatkozásai
- Húslibapiaci telitalálat
- Költséghatékony trágyaszárítás

2009 1. szám
- Agrárexportunk 2008-ban – baromfiágazati vetület
- A húscsirke-állományok szalmonellamentesítéséről
- A magyar baromfiszektor elmúlt évi teljesítése
- Szerves mikroelemek a takarmányozásban

2008 4. szám
- A vágócsirke termékpálya versenyképessége
- Takarmányárak – Fellélegezhetünk?
- A hízottmáj-termelés állatvédelmi vonatkozásai
- A szalmonella-mentesítési program tapasztalatai

2008 3. szám
- A baromfivállalkozások fenntarthatóságáról
- Az expandálás előnyei a takarmányozásban
- Ablakon kidobott értékes állati fehérjék
- Sokadszor – a szalmonellamentesítés támogatása

2008 2. szám
- A baromfitartó gazdaságok jövedelem kilátásai
- Utolsó tartalékait éli fel a pulykaágazat
- Tömést megelőző szakaszos etetési program
- A takarmányokfoszfortartalmáról
- A campylobakter előfordulása baromfifajokban

2008 1. szám
- Mérlegen a baromfiágazat
- Teltház, teljes kapacitás Szentesen
- Körkérdés a takarmányárak emelkedéséről
- Az expandálás előnyei a pulykatermelésben
- Uniós állatjólléti intézkedések a brojlertartásban
- A Derzsy-betegség igazságügyi megítélése