- Integrált baromfitermelés Szentesen
- A csibe minőségének megítélése
- Tovább gurul mielőtt pipe lenne
- A baromfi mycoplasmosisairól
- Gyakori hibák fertőtlenítéskor

2013/1. szám

2012 4. szám
- A fertőzési lánc megszakítása
- Világpiaci trendek
- Állatjólét kérdőjelekkel
- Versenyképes takarmányozás
- Stagnálás vagy visszaesés 2012-ben?

2012 3. szám
- Kilós tojásárak
- Az ágazat félévi mérlege
- A pacsai feldolgozóban jártunk
- Takarmányozási körkép
- Nemzetközi elismerés Horn Péternek

2012 2. szám
- Kihívások és kilátások a baromfiszektorban
- Mennyi DDGS lehet a takarmányban?
- 100 éves a Baromfitenyésztők Tudományos Világszövetsége
- Élelmiszerlánc-felügyeleti díj

2012 1. szám
- Ágazati eredmények 2011-ben
- Tojásháború várható?
- Hepatitis E vírus okozta betegségek
- Fókuszban a formaldehid Biofilm és kezelése ivóvízben
- Takarmánypiaci helyzetkép

2011 4. szám
- Középpontban a tojástermelés
- Kacsahúspiac
- Mérlegen a baromfiágazat
- A tyúkok már jól vannak..
- Bakteriális enteritis
- Antibiotikum-rezisztencia

2011 3. szám
- Baromfi-ágazati helyzetkép
- Újra állati eredetű fehérjeforrások?
- Arccal Távol-Keletnek
- Szalmonellamentesítési eredmények
- Megmaradni libásnak
- Toxinkötők nyomában

2011 2. szám
- Külkereskedelmi helyzetkép
- Áfacsökkentést, minél előbb
- Új agrárkamarai törvény
- A tollszedés szervezése
- A fertőző bronchitisről
- Jó levegőt a baromfinak

2011 1. szám
- Mérlegen a magyar baromfiágazat
- Takarmány körkép
- Volier tartásmód
- Új keltetési technológia víziszárnyasoknál
- Szalmonellamentesítési eredmények

2010 4. szám
- Elszabadult takarmányárak
- Erős mezőgazdaságban erős baromfiszektort
- Lehetnénk akár Brazília
- Szabályháló
- A brojlerek “sprinterek”