2018/4 lapszám
2018/4 lapszám
  • Precíziós nemesítés: A holnap technológiája?
  • Teljesítménymodellek a brojlertakarmányozásban
  • Kártevők elleni védekezés
  • Antibiotikum – felhasználás Magyarországon
2018/3 lapszám
2018/3 lapszám
  • Határozott exporttöbblet
  • A baromfiágazat első féléve
  • Munkaerőgondok
  • Járványvédelmi körkérdés
2018/2 lapszám
2018/2 lapszám
  • Van ok az elégedettségre és optimizmusra?
  • Kevesebb fehérje – egészségesebb csirkék
  • Rovarliszt a baromfitakarmányban
  • Baromfi-egészségügyi diagnosztika
2018/1. lapszám
2018/1. lapszám
    • A baromfiágazat teljesítménye
    • Kiszorulhat a ketreces tojás az áruházláncokból?
    • A versenyképesség meghatározó tényezői III.
    • Szárnyalnak a vitaminárak
    • A madarak immunrendszerének működése

 

2017/4. lapszám
2017/4. lapszám
    • A baromfiágazat versenyképessége II.
    • Modern telepirányítási rendszer
    • Biológiai biztonság télen
    • Nincs elég állatorvos?

 

2017/3. lapszám
2017/3. lapszám
  • A baromfiágazat versenyképessége
  • Fipronil – Határok nélkül
  • Ketrec vagy volier?
  • Madárinfluenza után
  • Út és cél a víziszárnyas-tenyésztésben
2017/2. lapszám
2017/2. lapszám
  • A baromfiágazat elmúlt évi teljesítménye
  • Fertőtlenítőszerek a gyakorlatban
  • Körkérdés a madárinfluenzáról
  • A Mycoplasmósis diagnosztikája
2017/1. szám
2017/1. szám

 

  • A baromfiágazat elmúlt évi teljesítménye
  • Fertőtlenítőszerek a gyakorlatban
  • Körkérdés a madárinfluenzáról
  • A Mycoplasmósis diagnosztikája

 

2016/4. szám
2016/4. szám
  • A baromfiágazat teljesítménye
  • Egészséges baromfit akarok
  • Mit nevezhetünk húsnak?
  • A madárinfluenzáról
  • Őszi rendezvényözön
2016/3 szám
2016/3 szám
  • A baromfiágazat exportteljesítménye
  • “Négyszázhúsz felett…”
  • Libagaliba
  • Enzimek a takarmányban
  • Fogyasztói szokások és a baromfihús