2020. 2 szám
2020. 2 szám
  • Mérlegen az első félév
  • Kelést követő korai takarmányozás
  • Kettős KO a baromfiágazatnak
  • Víziszárnyas körkép
2020. 1 szám
2020. 1 szám
  • Évszázados unikumunk
  • Innováció a jövőben
  • számok és tények
  • Baromfihús Világnap május 15.
2019/4. lapszám
2019/4. lapszám
  • Újra terítéken az antibiotikum használat
  • Innováció a jövőben, mi várható a baromfi- és takarmányiparban?
  • A ketreces tojás védelmében „Ne az áruházláncok döntsenek!”
  • Sokoldalú, hatékony ózongázos fertőtlenítési eljárás
2019/3 lapszám
2019/3 lapszám
  • Világpiaci helyzetkép
  • Víziszárnyas körkép
  • Higiénia a baromfitelepeken
  • EU-megállapodás a küszöbön
2019/2 lapszám
2019/2 lapszám
  • Baromfiipari export
  • Korszerű baromfi-takarmányozás
  • Antibiotikummentes baromfinevelés
  • Precíziós gazdálkodás a telepeken
2019/1 lapszám
2019/1 lapszám
  • Mérlegen a baromfiágazat
  • Korszerű baromfitakarmányozás
  • Állategészségügyi helyzetkép
  • Európai tojástermelés – Merre?
2018/4 lapszám
2018/4 lapszám
  • Precíziós nemesítés: A holnap technológiája?
  • Teljesítménymodellek a brojlertakarmányozásban
  • Kártevők elleni védekezés
  • Antibiotikum – felhasználás Magyarországon
2018/3 lapszám
2018/3 lapszám
  • Határozott exporttöbblet
  • A baromfiágazat első féléve
  • Munkaerőgondok
  • Járványvédelmi körkérdés
2018/2 lapszám
2018/2 lapszám
  • Van ok az elégedettségre és optimizmusra?
  • Kevesebb fehérje – egészségesebb csirkék
  • Rovarliszt a baromfitakarmányban
  • Baromfi-egészségügyi diagnosztika
2018/1. lapszám
2018/1. lapszám
    • A baromfiágazat teljesítménye
    • Kiszorulhat a ketreces tojás az áruházláncokból?
    • A versenyképesség meghatározó tényezői III.
    • Szárnyalnak a vitaminárak
    • A madarak immunrendszerének működése