2025 2 szám
Előszó:
Ideológiai szigor helyett szakmai megalapozottság – Gippert Beáta
Körkérdés:
Kiszámíthatatlanság és kockázat a világgazdaságban – VA.
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2025 első negyedéve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Növekedési lehetőségek és gátló tényezők a baromfiágazatban – Munkatársunktól
Az IPC jubileumi rendezvénye Casablancában – Dr. Csorbai Attila
Ross 420 Club – a legjobbakat ünnepelték – Gippert Bea
Takarmányozás:
A brojler szülőpárok takarmányozásának hatása a naposcsibe minőségére – Dr. Gyenis József
Esemény:
Nemzetközi baromfiágazati tanácskozás Budapesten – dr. Szőllősi László
Gyakorlati tapasztalat:
Dízelmozdony-szerelés helyett brojlertartás Gallen Attillá -Karát Brojler Kft. – Fodor Mihály
Portré:
Kelemen Tamással beszélgettünk – Munkatársunktól
Gazdaság:
Mely állatfajok húsát tartják az emberek egészségesnek? – Dr. Szendrő Katalin
Technológia:
Az állatjólét újragondolása, avagy 2 az 1-ben tyúkól – Kiss Barnabás
Állategészségügy:
Madárinfluenza-vakcinaprogram – számos kérdést kell még tisztázni – VA.
Higiénia:
Tapasztalatok a járványvédelmi audit rendszeréről– Fábián Imre


