2025 2 szám

2025 2 szám

Előszó:

Ideológiai szigor helyett szakmai megalapozottság – Gippert Beáta

Körkérdés:

Kiszámíthatatlanság és kockázat a világgazdaságban – VA.

Terméktanács:

A   magyar baromfiágazat 2025 első negyedéve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Növekedési lehetőségek és gátló tényezők a baromfiágazatban – Munkatársunktól

Az IPC jubileumi rendezvénye Casablancában – Dr. Csorbai Attila

Ross 420 Club – a legjobbakat ünnepelték – Gippert Bea

Takarmányozás:

A brojler szülőpárok takarmányozásának hatása a naposcsibe minőségére  – Dr. Gyenis József

Esemény:

Nemzetközi baromfiágazati tanácskozás Budapesten – dr. Szőllősi László

Gyakorlati tapasztalat:

Dízelmozdony-szerelés helyett brojlertartás Gallen Attillá -Karát Brojler Kft. – Fodor Mihály

Portré:

Kelemen Tamással beszélgettünk – Munkatársunktól

Gazdaság:

Mely állatfajok húsát tartják az emberek egészségesnek? – Dr. Szendrő Katalin

Technológia:

Az állatjólét újragondolása, avagy 2 az 1-ben tyúkól – Kiss Barnabás

Állategészségügy:

Madárinfluenza-vakcinaprogram – számos kérdést kell még tisztázni – VA.

Higiénia:

Tapasztalatok a járványvédelmi audit rendszeréről– Fábián Imre