2024 3. szám

Előszó:
Hol az igazság Mostanában – Dr. Sütő Zoltán
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat első féléve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi
Esemény:
Reform, Közös gondolkodás, párbeszéd – kerekasztal-beszélgetés BTT, Agrárminisztérium, Magyar Államkincstár, Agrárkamara – Gippert Bea
Interjú:
Interjú Hollósi Dáviddal a Magyar Bankszövetség agrár-munkabizottságának elnökével –Munkatársunktól
Gazdaság:
Gyengélkedő globális húspiaci kilátások – Pogácsásné Pálos Dóra
Takarmányozás:
Erősen szétvált a kétféle hasznosítású őszibúza ára – Pótsa Zsófia
Az oxidatív stressz hatása a baromfihús minőségére – Dr. Gyenis József
Technológia:
Az automatizálás újabb lépése – Tokaji István
Esemény:
Evonik takarmányozási konferencia – Dr. Gyenis József
Körkérdés:
Fel kell készülni: humán világjárvánnyá válhat a madárinfluenza – Veszelka András
Állategészségügy:
Baromfitelepek járványvédelme Magyarországon – Dr. Kovács László
Gumborói betegség megváltozott arca Európában – Dr. Mató Tamás
Esemény:
XXX Derzsy Napok – Munkatársunktól
Mikoplazma konferencia – Dr. Kőrösi László
Géntecnológia:
Mi volt előbb: a tyúk vagy a CRISPR/Cas9? -Ecker András, Lázár Bence, Várkonyi Eszter,Gócza Elen
Nyúltenyésztés:
A nyulak csecsbimbószáma- Lehet szelekcióval növelni? – Dr. Szendrő Zsolt
Állatjóllét:
A hamis jelölések óriási bizalomvesztéssel járnak – Munkatársunktól