2023 3. szám
Előszó:
Hoz-e forradalmi változást a génszerkesztés? CHRISPR/Cas-9 Ha akarjuk mostantól Istent jáchatunk – Veszelka András
Gazdaság:
A baromfitenyésztés nem játszik jelentős szerepet a globális felmelegedésben – Dr. Szendrő Zsolt
Vágócsirke-hizlaló üzemek ökonómiai jellemzői 2022-ben és 2023-ban – Dr. Szőllősi László
Esemény:
Szárnyát vagy combját? Baromfihúskampány – Munkatársunktól
Terméktanács:
A magyar baromfiágazat 2023 évének első féléve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta, Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi
Takarmányozás:
ESPN 2023 fókuszban a fenntarthatóság és az antibiotikum-mentes termék-előállítás – Dr. Gyenis József
Technológia:
Jércenevelő volierek építése a Mizsetáp Kft.-nél – Kis Barnabás, Kollár Csaba
Körkérdés:
Miért akarunk beavatkozni még nem ismert életfolyamatokba – génszerkesztés – Munkatársunktól
Technológia:
Okostechnológiák – alkalmazási tapasztalatok a hazai baromfitartásban – Dr. Tikász Ildikó Edit
Portré:
„Az életben a legfontosabb: légy hű önmagadhoz” – Dr. Bogenfürst Ferenccel beszélget Veszelka András
Céghíradó:
A baromfiszektorban is jövedelmezőség egyik alapja lehet a megújuló energia /8G Energy Solutions Kft./ – Munkatársunktól
Állategészségügy:
Reovírusok előfordulása és patogenitása – Walkóné Dr. Kovács Edit