2023 3. szám

2023 3. szám

Előszó:

Hoz-e forradalmi változást a génszerkesztés? CHRISPR/Cas-9 Ha akarjuk mostantól Istent jáchatunk  – Veszelka András

Gazdaság:

A baromfitenyésztés nem játszik jelentős szerepet a globális felmelegedésben – Dr. Szendrő Zsolt

Vágócsirke-hizlaló üzemek ökonómiai jellemzői 2022-ben és 2023-ban – Dr. Szőllősi László

Esemény:

Szárnyát vagy combját? Baromfihúskampány  – Munkatársunktól

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2023 évének első féléve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi

Takarmányozás:

ESPN 2023 fókuszban a fenntarthatóság és az antibiotikum-mentes termék-előállítás – Dr. Gyenis József

Technológia:

Jércenevelő volierek építése a Mizsetáp Kft.-nél – Kis Barnabás, Kollár Csaba

Körkérdés:

Miért akarunk beavatkozni még nem ismert életfolyamatokba – génszerkesztés – Munkatársunktól

Technológia:

Okostechnológiák – alkalmazási tapasztalatok a hazai baromfitartásban – Dr. Tikász Ildikó Edit

Portré:

„Az életben a legfontosabb: légy hű önmagadhoz” – Dr. Bogenfürst Ferenccel beszélget Veszelka András

Céghíradó:

A baromfiszektorban is jövedelmezőség egyik alapja lehet a megújuló energia /8G Energy Solutions  Kft./ –  Munkatársunktól

Állategészségügy:

Reovírusok előfordulása és patogenitása – Walkóné Dr. Kovács Edit