2023 2. szám

2023 2. szám

Előszó:

Dublini nyilatkozat  – Dr. Szendrő Zsolt

Esemény:

Baromfi Világnap 2023 május 10.  – Munkatársunktól

Gazdaság:

Nincs biztonságban az európai élelmiszer-biztonság – Munkatársunktól

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2023 évének első negyedéve – Dr. Csorbai Attila, Dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, Dr. Molnár Györgyi

Gazdaság:

A baromfiipar technológiai forradalma – Dr. Zoltán Péter

Interjú:

Bszélgetés az európai állattenyésztés „hangjával” – Andrea Bertaglióval beszélget Fábián Imre

Takarmányozás:

Lassú növekedésű brojler: megoldás vagy zsákutca? – Dr. Gyenis József

Esemény:

Ross 420 Club – Ünnepélyes díjátadó – Gippert Bea

Tojótyúktartás:

Eltérő genetikai hátterű tojótyúkok fészkelési szokásainak tanulmányozása nem ketreces tartásmódban – Pető Lilla

Körkérdés:

Takarmányprognózis: év végéig visszatérhetnek a 2021-es árak? – Veszelka András

Esemény:

Az ország legnagyobb kapacitású tojóistállója /Gyermelyi Zrt. Máriahalom – Munkatársunktól

Technológia:

Robotok a tojástermelésben – Kun Zoltán

Céghíradó:

„Merünk álmodni és akarjunk is nagyot alkotni” – /Pásztor Attila- Hat-Agro Kf./ –  Munkatársunktól

Víziszárnyas:

Precíziós eszközök alkalmazása a víziszárnyas-ágazatban – Dr. Heincinger Mónika, Dr. Kovács-Weber Mária

Állategészségügy:

Milyen útra lépünk a madárinfluenza elleni vakcinázással – Miért kell beszélnünk róla? – Dr. Medveczki András

Tenyész- és tojóállományokban használt kokcidiózis vakcinák összehasonlítása – Dr. Szabó Zoltán

Körkérdés:

A baromfitermékek árszintjét nem érte kifogás – Munkatársunktól