2022 3. szám

2022 3. szám

Előszó:

Legalább nullára jöjjön ki a matek…  – Bárány László

Nekrológ:

„Balsorsban és szerencsében” Kállay Bélára emlékezünk

Aktuális:

Miért eszünk húst? Miért együnk húst? – Dr. Szendrő Zsolt

Terméktanács:

A magyar baromfiágazat 2022. évének első fele  – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Takarmányozás:

Egy kis figyelmet kér a foszfor – Dr. Gyenis József

Technológia:

Minőségi csirkenevelés a homokhátságon – Popolics János

Tojótyúktartás:

Tojásfogyasztási és – vásárlási szokások Magyarországon – Dr. Szőllősi László

Esemény:

Újabb milliárdos fejlesztés a Nagisz-csoportnál – Munkatársunktól

Portré:

Mező Gáborné Szabó Ilona „Örök optimistaként tekintek a világra” – Veszelka András

Körkérdés:

Járványvédelem „A profit nem írhatja felül a szakmaiságot” – Veszelka András

Interjú:

Dr. Sótonyi Péterrel az ÁTE rektorával – Veszelka András

Állategészségügy:

A csirkék sejtzárványos májgyulladása (IBH) – Dr. Nemes Csaba

Esemény:

XXVIII. Derzsy Napok – Munkatársunktól

Céghíradó:

Vitamed partnertalálkozó– Munkatársunktól

Körkérdés:

Genetika? Takarmányozás? Tartástechnológia? „A nagyüzemi húsok víztartalma kismértékben de folyamatosan nőni fog” – Szerkesztőségi összeállítás

Esemény:

First WVPA-Africa Meeting Marokkóban – Munkatársunktól