2021 4. szám

2021 4. szám

Előszó:

1621-2021 – út, amely a 400 évvel ezelőtti amerikai hálaadás napi vacsorához vezetett  – dr. Sütő Zoltán

Gazdaság:

Szárnyló baromfihús-kivitel  – Dr. Szabó Jenő

Esemény:

Tizenegyedik alkalommal adták át a Kakuk Tibor – díjat– Dr. Sütő Zoltán

63. AVEC-közgyűlés – Munkatársunktól

Terméktanács:

A magyar baromfiágazat helyzete 2021. első háromnegyed évében  – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Tojás Világnapi szimpózium – tizenkilencedik alkalommal– Munkatársunktól

Interjú:

„Hiszem, hogy ebben a pakliban csak nyerő alsó van” Muzsek Andrással beszélgetünk – Veszelka András

Takarmányozás:

Feldolgozott állati fehérjék használata – dr. Gyenis József

Körkérdés:

„Aki nem kér, annak nem adatik meg” – V.A.

Esemény:

Hálaadás napi konferencia – Munkatársunktól

AIMS – beérett a tudás almája – Munkatársunktól

Víziszárnyas:

Az „End the Cage Age” és a magyar lúdágazat– Dr. Áprily Szilvia

Esemény:

XXII. Kiskunfélegyházi libafesztivál – Munkatársunktól

Technológia:

Igaz, hogy olcsóbb de hosszú távon is megéri?– Kun Zoltán

A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban- árutojás-ágazat –  Fábián Imre

Állategészségügy:

Keltető vakcinázás a korai védettségért – Dr. Szabó Zoltán

Nyúltenyésztés:

A házi nyúl viselkedésével és jóllétével kapcsolatos kaposvári kísérletek – Dr. Szendrő Zsolt