2021 3. szám

2021 3. szám

Előszó:

József Attilával szólva:”Érted haragszom nem ellened”  – dr. Sütő Zoltán

Terméktanács:

A magyar baromfiágazat 2021. évének első féléve  – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés a hazai baromfisoknak – dr. Csorbai Attila

Esemény:

Évfordulók a Gallus csoportnál– Gippert Bea

Kitüntetés Dr. Sütő Zoltánnak

Takarmányozás:

Mikotoxinok a baromfitakarmányokban – dr. Gyenis József

Aratás után a takarmányárak nyomása folytatódik – Dr. Kállay Béla

Céghíradó:

UBM 25– Gippert Bea

Tojótyúktartás:

Csőrkoptató használatának tapasztalatai nem ketreces tartásban– dr. Farkas Tamás Péter

Körkérdés:

Az ÁTK-pályázatok korrekciójában reménykedünk – V.A.

Technológia:

Mit is veszek a vásárban fél pénzzel – Kun Zoltán

Higiénia:

A járványvédelem szerepe a minőségbiztosításban- pulykaszektor – Fábián Imre

Víziszárnyas:

Az “End the Cage Age” és a hazai kacsaágazat– Dr. Szász Sándor

Interjú:

Tojássárgájából kivonható hatóanyag a láthatáron.  Dr Bajnóczi Pállal beszélgetünk– Veszelka András

Állategészségügy:

FAdV – egy (újra) fenyegető betegség és a kórhatározás lehetőségei – Dr. Povazsán János

Higiénia:

A járványvédelmi felelős képzést indít a NAK – Tóth Andrea

Esemény:

OMÉK 2021– Gippert Bea