2019/3 lapszám

2019/3 lapszám

Előszó:

Tabu – Prof. Sütő Zoltán

Gazdaság:

EU – Mercosur megállapodás a küszöbön – dr. Szabó Jenő

Világpiaci helyzetkép – dr. Csorbai Attila

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat helyzete 2019 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Ünnepélyes üzemavatás a Baromfi-Coopnál – munkatársunktól

Tenyésztés:

A kopasznyakúság és a pecsenyecsirkék hústermelő képessége – Seres Mátyás

Takarmányozás:

Kihívások és irányzatok a világ takarmányiparában – dr. Zoltán Péter

Takarmány-alapanyagok:Tények és becslések aratás után – dr. Kállay Béla

Körkérdés:

Emelkedő költségek, túltermelés, kacsadominancia – Veszelka András

Technológia:

Precíziós gazdálkodás baromfitelepeken III. – Kiss Barnabás, Popolics János

Higiénia:

Az árutojás-termelés higiéniai sajátosságai – Fábián Imre

Állategészségügy:

Nincs mindenre megoldás, de törekedni kell rá… – dr. Kőrösi László

Esemény:

XXVII. Derzsy Napok– munkatársunktól

Állategészségügy:

Baromfi mobilklinika indult az Állatorvostudományi Egyetemen – dr. Bóna Márta

Nekrológ:

Elhunyt Benyeda János – munkatársunktól

Nyúltenyésztés:

Mitől függ a házinyúl születési súlya – dr. Szendrő Zsolt, dr. Atkári Tamás