2019/2 lapszám

2019/2 lapszám

Előszó:

Lájk a baromfihúsnak- Gippert Bea

Gazdaság:

Baromfitermékeink külhoni szereplése 2018-ban – Dr. Szabó Jenő

Esemény:

Baromfi Világnap 2019 – Dr. Kállay Béla

Esemény:

Románia legnagyobb takarmánygyárát avatták fel – munkatársunktól

Gazdaság:

A baromfihús fogyasztói megítélése – Dr. Forgács Attila

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat helyzete 2019 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Kristóf Beáta,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

A baromfi a világ vezető fehérjekibocsátó ágazata – dr. Csorbai Attila

Esemény:

“Büszkék vagyunk, hogy részei lehetünk ennek a szakmai mátrixnak” – Gippert Bea

Takarmányozás:

A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (XII. rész) – Dr. Gyenis József

Kitekintő:

Tojásvásárlási szokások –

Üzemlátogatásokkal a ketreces tojásokért – dr. Kállay Béla

Esemény:

UBM Baromfi Szakmai Nap – Dr. Gyenis József

Víziszárnyas:

Régi magyar fajták múltja és jövője – Szalay István

Technológia:

Precíziós gazdálkodás baromfitelepeken II. – Kiss Barnabás, Popolics János

Gyakorlati tapasztalat:

Homokháti csirke az étlapon – Gippert Bea

Esemény:

Felszállópályán –  munkatársunktól

A Biomin legújabb növényi alapú takarmányadaléka – munkatársunktól

Körkérdés:

Nyugtával dicsérjük a napot? – Veszelka András

Portré:

A szakma szent annak, aki azt méltó módon műveli – dr. Kállay Béla

Pulykaágazat:

Agresszív viselkedés pulykáknál – háttér, kialakulás, lehetséges kiváltó okok – dr. Kovács László

Állategészségügy:

Az antibiotikum-mentes baromfinevelésről – Dr. Horváth-Papp Imre