2016/4. szám

2016/4. szám

Tartalom:

Előszó: “Mérföldkő”. – Nagy Gyula (1935-2016)

Esemény:

Hetedszer is teltház – Baromfitermelés eredményesen 2016

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2016 első háromnegyed évében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

“A tojás egyenlő mosoly és jókedv” – Tojás Világnapi Konferencia – dr. Kállay Béla

Fókuszban a Baromfitenyésztés – MTA rendezvény- dr. Sötő Zoltán

Fejenként átlagosan 6 kg pulykahúst eszünk – Magyar Pulykaszövetség szakmai konferenciája

Baromfitermelés:

Versenyképes vállalkozást akarok – Bárány László

Fejlesztés, foglalkozás – Master Good Cégcsoportnál

Körkérdés:

Továbbra is heves iparági tiltakozás kíséri az MSM-szabályozást – Veszelka András

Esemény:

Kakuk Tibor-díj – kilencedik alkalommal – dr. Sötő Zoltán

A mi csirkénk – Gallus partner találkozó

Takarmányozás:

A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (IX rész) – dr. Gyenis József

Esemény:

Tudás és kapcsolatok – DSM Kecskeméten – Gippert Bea

Takarmányozás:

Bizalommal tekinthetünk 2017-re is – dr. Kállay Béla

Esemény:

Libafesztivál – szakmai tanácskozással -Integrál Zrt. és a Magyar Lúdszövetség Szakmai Konferenciája – dr. Kozák János

Portré:

Együtt a Pályán: dr. Lakatos István és felesége Anikó –  dr. Kállay Béla

Esemény:

Együtt a csúcsra – BONAFARM Bábolna Takarmány Kft. rendezvénye – Orbán András

Kitekintő:

Állati fehérje – 5 fontos tényező –

Kihívások és aggodalmak – Merial Global Avian rendezvényről – dr. Kállay Béla

Esemény:

Jó partneri kapcsolat, kölcsönös bizalom és szakértelem…..- Panadditív Kft. rendezvénye – Gippert Bea

Körkérdés:

Európában terjed a madárinfluenza – Weldmann Tamás

Higiénia:

Hogyan előzzük meg a madárinfluenzát – Fábián Imre

Állategészségügy:

Az Ovoshine projekt – dr. Askild Holck, dr. Anette McLeod, Signe Marie Dromtorp, dr. Anton Rodon

Enterococcus gyakorló állatorvos szemével – dr. Kőrösi László

Nyúltenyésztés:

Kaposvári sikerek a világkongresszuson – dr. Szendrő Zsolt