2016/3 szám

2016/3 szám

Tartalom:

Előszó: “Hírös város az Aafődön Kecskemét….”. – dr. Sütő Zoltás

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2016 első félévében – dr. Csorbai Attila, dr. Fodor Zoltán, Földi Péter,  Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Esemény:

Mik is azok a tojástermékek? – Zeke Ildikó – Tóth – Adrienn – Németh Csaba

Esemény:

Szakmai véleményt a döntéshozók asztalára – ELPHA közgyűlés – munkatársunktól

Gazdaság:

Külpiaci sikerek és kudarcok – dr. Szabó Jenő

Fogyasztói szokások:

Fogyasztói szokások és a baromfihús – dr Szakály Zoltán

Gyakorlati tapasztalat:

Négyszázhúsz felett….- Napsugár-Trade Kft. – Gippert Bea

Takarmányozás:

A korszerű baromfi-takarmányozás alapjai (VIII rész) – dr. Gyenis József

Körkérdés:

Fajtakérdés és állatjóléti támogatás – Veszelka András

Víziszárnyas:

A víziszárnyasok értékmérő tulajdonságai –  – dr. Bogenfürst Ferenc

Technológia:

Baromfiólak és a légszennyezés – Kiss Barnabás s

Interjú:

Állományainkat egészségesen kell tartanunk. Nigel Horrox – szal beszélget dr. kőrösi László

Esemény:

Campylobacter- ma ennyit tudunk róla – Baromfi-Egészségügyi Társaság szakmai nap – dr. Csorbai Attila