2013/2. szám

2013/2. szám

Tartalom:

Előszó: Mindannyiunk felelőssége – dr. Nagy Gyula

Gazdaság:

Baromfitermékek külkereskedelme 2012-ben – dr. Szabó Jenő

Értékmérő tulajdonságok gazdasági szerepe – Jankovics Péter

Esemény:

III. Cobb Szakmai Nap

Terméktanács:

A  magyar baromfiágazat 2013 első negyedévében – dr. Csorbai Attila, Földi Péter, dr. Kuli Barnabás, Látits Miklós, dr. Molnár Györgyi

Technológia:

Lobog a tűz! – Földes Sándor

Esemény:

Fejlesztés és piacbővítés – Agrofeed Kft. partnertalálkozó

Gyakorlati Tapasztalat:

Korszerű pulykahizlalás Ebesen – dr. Kállay Béla

Víziszárnyas:

A tollazat növekedése és a részleges vedlés – Ronny Mueller, dr. Heinz Pingel

Baromfiipar:

A hízott májnak van jövője….mert finom! – dr. Horváth Sándorral és Dobosné Németh Ottiliával beszélget Gippert Bea

Esemény:

A márka kötelez – Agribands Europe Hungary zRT. szakmai találkozó

Tojótyúktartás:

Új Tetra pedigré telep – dr. Forgács Barna

Esemény:

Új elemek a háztáji fejlesztésben – Tenyésznyúltelep avatás a HáGK területén

Körkérdés:

Nagy teher az  ágazatok  közti aránytalanság – Veszelka András

Esemény:

Evonik konferencia Egerszalókon – dr. Kállay Béla

Élettan:

Az immunológiai stressz és a táplálás – dr. Fekete Sándor György

Portré:

Beszélgetés dr. Czirják Lászlóval – dr. Kállay Béla

Állategészségügy:

A tyúk hepatitis-E-vírus okozta májgyulladása– dr. Klausz Ákos