2011 3. szám

2011 3. szám

Tartalom:

Előszó:

Hattyúdal- dr. Sütő Zoltán

Terméktanács:

A magyar baromfiágazat helyzete 2011. első félévében – dr. Csorbai Attila, Földi Péter, dr. Kuli Barnabás, Látits Miklós,

dr. Molnár Györgyi

Interjú:

Megmaradni libásnak – Papp Lajossal beszélget Gippert Bea

Esemény:

ANUGA kiállítás

Gazdaság:

Nemzetközi hírek – Poultry Int.

Külföldön járva:

Kiváló minőség kell, piacképes áron – Gippert Bea

Takarmányozás:

Visszatérhetnek-e az állati eredetű alapanyagok a takarmányiparba? – dr. Forgács Barnabás

Körkérdés:

Toxinkötők nyomában – Veszelka András

Takarmányozás:

A legjobbhoz mérd magad – Szekeres Istvánnal beszélgettünk

Esemény:

Új csúcs az Aviagen szemináriumán

Technológia:

Európa élvonalában a felsősimai szülőpártelep – Hadfalvi Márton

Víziszárnyas:

Nagy falat a nagy falon túl – Veszelka András

Modern kacsatermelés növekvő szerepe a világpiacon – dr. Kállay Béla

Portré:

A baromfiszektort erősségei tehetik ismét sikeressé –  Földi Péterrel beszélget dr. Kállay Béla

Tojótyúktartás:

Az árutojás-termelés átállási gondjai – dr. W. Bessei

Esemény:

Tojáscsomagolók és kereskedők tanácskozása – dr. Molnár Györgyi

Külföldön járva:

Beszámoló a 17. WVPA kongresszusról – dr. Horvát-Papp Imre

Állategészségügy:

A szalmonellagyérítési program eddigi eredményei – Sréterné Lancz Zsuzsanna és munkatársai